logo 140.6inn

Contacte

mig_header

Preguntes freqüents

¿Quan és la cursa? icono cerrar

Per definir

¿On és la cursa? icono cerrar

Tradeinn International Triathlon - 140.6 INN se celebrarà a la locadlidad de Platja d´Aro, província de Girona. La sortida tindrà lloc a Platja Gran. L´arribada i la fira de l´corredor estaran situats al recinte Pavelló Municipal d´Esports.

¿Quines són les distancies? icono cerrar

FULL ( 3,8 km swim, 180 km bike, 42,125 km run)
HALF ( 1,9 km swim, 90 km bike, 21 km run)
Gravel triatló half ( 1,9 km swim, 80-90 km bike, 20-21 km run)
Gravel triatló olimpic ( 1,5 km swim, 40 km bike, 10km run).

¿Que faig si no supero els temps de tall? icono cerrar

L´organització disposa de vehicles per a recollir triatletes. El jutge retirarà el dorsal i el xip. En cas que aquesta acció no es realitzi perquè el triatleta no dona aquests objectes, serà exclusivament responsabilitat de l´atleta els danys que pugui causar a terceres persones, ja que circularà fora de competició.

¿Quina bicicleta puc utilitzar en la modalitat gravel? icono cerrar

Es podran utilitzar bicicletes específiques de gravel, bicicleta MTB amb forqueta rígida o MTB amb suspensió.

¿Com em puc inscriure? icono cerrar

Es rebrà un correu de confirmació a cada participant inscrit correctament. En aquest correu es facilitarà un número d´inscripció que servirà de comprovant per a qualsevol gestió per part de l´inscrit.
Les inscripcions estan obertes a qualsevol persona. Aquestes hauran d´efectuar-se des de la web, emplenant el formulari d´inscripció i efectuant el pagament amb targeta de crèdit o dèbit. No serà acceptada cap altra forma de pagament.
Per a sol·licitar la reexpedició del correu d´inscripció, s´haurà d´emplenar el formulari que es trobi més a baix. Et contactarem amb e-mail que ens facilitis.

¿Es poden modificar les dades de la inscripció? icono cerrar

Sí, si us plau emplena el formulari que trobaràs més a baix amb les dades que desitges modificar. Et contactarem a l´e-mail que ens facilitis en el formulari.

¿Es poden modificar les dades de la inscripció? icono cerrar

´Si, és la ultima opció d´aquells atletes que van fer un traspàs l´any anterior i que aquesta pròxima edició tampoc puguin participar. La persones involucrades han d´estar de mutu acord i posar-se en contacte emplenant el formulari que trobaràs més a baix explicant el canvi a realitzar. Només podran optar a aquest canvi els atletes que es van inscriure abans del 31/01/2023.Et contactarem a l´e-mail que ens facilitis en el formulari.

¿Una altra persona pot recollir el dorsal per mi? icono cerrar

Si, la persona que reculli el dorsal en nom de l´atleta ha de presentar una autorització i la fotocòpia del DNI de la persona.

¿Es podrà realitzar l´escalfament a l´aigua abans de l´esdeveniment? icono cerrar

Hi haurà una zona indicada per a això. Els atletes hauran de deixar la zona buidada 10 min abans de la primera sortida elit.

Transferències i renuncies icono cerrar

L´atleta pot renunciar a la seva inscripció sempre que es trobi dins del termini establert per a realitzar-lo.
És responsabilitat de l´atleta conèixer quines són les dates límits per a realitzar-lo, sent conscient de les devolucions monetàries corresponents.
Si l´atleta vol sol·licitar un devolució/transferència o obtenir més informació respecte la política de devolucions ha de clicar aquí (anar al document).

Avituallamients icono cerrar

En la carrera a peu es trobaran 3 avituallaments (dobles) en distància en mitjana i llarga distància.
Ciclisme: Els avituallaments estaran repartits al llarg del recorregut, en la llarga distància els atletes disposaran de 2 avituallaments dobles i 3 simples . En la mitja distància disposaran de 2 avituallaments dobles
. Rebre una special need fora del lloc corresponent comportarà a una sanció o desqualificació si fos necessari. Llançar ampolles, gels, menjar, fora del lloc de la zona de residus comportarà un advertiment verbal i correcció de l´atleta, sanció de temps si no es corregeix o desqualificació si fos necessari. Aquesta sansión s´ha de complir en el segment en el qual es trobi l´atleta i quan el dicti el jutge.

¿Pot el meu familiar entrar amb mi en la finish line? icono cerrar

No, per motius de seguretat no es permet l´entrada a una persona que no sigui atleta. Si aquesta acció es realitza, l´atleta quedarà desqualificat.

¿És obligatori adquirir l´assegurança del dia? icono cerrar

´Si, és obligatori que atleta posseeixi l´assegurança de dia si no aquesta federat. Si l´atleta es federa en els pròxims mesos de la inscripció ( en la qual va pagar segur) es pot procedir a la devolució corresponent de l´assegurança emplenant el formulari que trobarà més a baix amb les dades corresponents. Et contactarem a l´e-mail que ens facilitis en el formulari.

Reclamaciones icono cerrar

Enfront de la llista de sortida: abans de la Reunió Tècnica o, de no existir aquesta, fins a una hora abans de la primera sortida de la jornada. Tals reclamacions hauran de ser resoltes amb anterioritat a l´inici de la competició.
Frente a los recorridos: deberán presentarse a más tardar 24 horas antes del inicio de la competición.

Enfront de la competició
Elit i Paratriatló: unesportista que presenti una reclamació contra un altre esportista haurà derealitzar-la en els cinc (5) minuts després de la seva entrada en meta. Si elprocés de reclamació s´inicia en aquest període l´esportista té quinze(15) minuts addicionals per a lliurar la reclamació al Jutge Arbitrodes que s´hagi iniciat el procés de reclamació.

Grups d´Edat: la persona que presenti unareclamació contra un altre esportista haurà de fer-ho en els quinze (15)minuts següents a l´entrada en meta de l´últim participant. Anunciadala reclamació en el termini indicat, el Jutge Àrbitre haurà de concedir alreclamant, si així ho sol·licita, un període de trenta (30) minuts addicionalsper a la seva presentació definitiva.

Enfront de l´equipament
Elit i Paratriatló: la personaque presenti una reclamació contra un altre esportista haurà de fer-ho en elscinc (5) minuts següents a la seva entrada en meta. Anunciada lareclamació en el termini indicat, el Jutge Àrbitre haurà de concedir alreclamant, si així ho sol·licita, un període de quinze (15) minuts addicionalsper al seu lliurament definitiu.

Grups d´Edat: la persona que presenti una reclamació contra un altre esportista haurà de fer-ho en els quinze (15) minuts següents a l´entrada en meta de l´últim participant. Anunciada la reclamació en el termini indicat, el Jutge Àrbitre haurà de concedir al reclamant, si així ho sol·licita, un període de trenta (30) minuts addicionals per al seu lliurament.

Enfront dels resultats
Es poden presentar reclamacions als resultats per a corregir errors que no vagin en contra de les decisions preses pel Jutge Àrbitre o el Jurat de Competició i en els 30 dies següents a la finalització de la competició.

Com Fer-les?
Les reclamacions seran formulades per escrit i lliurades o remeses al Jutge Àrbitre. Una reclamació no es considerarà presentada fins que el Jutge Àrbitre no l´hagi rebut. Les reclamacions enfront de la llista sortida, recorreguts, competició, equipament hauran d´adjuntar addicionalment el justificant de l´abonament de la taxa mínima de 20 €.Aquesta quantitat serà reintegrada al reclamant en el cas d´estimar-se íntegramentla seva reclamació.
Qui/és present/n una reclamació deurà/n exposar els fets de manera succinta en l´escrit presentat i aportar el següent: 1. Fets o situació reclamada. 2. Fonaments o arguments esgrimits. 3. Proves aportades. 4. Mesures cautelars sol·licitades. 5. Petició o reclamació expressa formulada.
Per a més informació sobre com realitzar apel·lacions descargui aquest document.

Fotos icono cerrar

La cursa comptarà amb fotògrafs oficials durant els tres segments. Els participants podran comprar les fotografies un cop finalitzat l´esdeveniment.

Contacte icono cerrar

L´atleta podrà contactar amb l´organització omplint el formulari. Anar al formulari.

Segueix-nos!

Trobaràs tota l´actualitat sobre l´esdeveniment: consells, novetats, sortejos i molt més. Durant els dies de l´esdeveniment podràs gaudir-lo en directe!

icono_telegram icono_ig icono_yt icono_fb icono_lab

Contacte

Que els teus dubtes no siguin una excusa! Escriu-nos a través del següent formulari o en el nostre telegram, i te les resoldrem

icono_telegram

Unir-me al canal de telegram