mig_header
Fetri

Road Full Distance 140.6INN serà el CTO d´Espanya de LD 2023

La Federació Espanyola de Triatló ha decidit atorgar per 3r any consecutiu a TradeINN International Triathlon la seu del Campionat d´Espanya de Triatló de Llarga Distància 2023. Des del seu llançament al juliol 2021, la prova es va donar a conèixer ràpidament a tot el món pel seu entorn idíl·lic, l´espectacularitat dels recorreguts, els premis econòmics i la confiança en estar organitzada per una empresa com és Tradeinn, venedor de les millors marques esportives del món. En l´edició 2022 es va consolidar en el calendari, afermant la seva posició com un dels millors llarga distància nacionals i europeus. El triatleta podrà participar en el Campionat d´Espanya on tindrà l´oportunitat de proclamar-se Campió d´Espanya d´Elit o en el seu Grup d´Edat respectivament, els participants podran mesurar-se abans els millors triatletes de l´àmbit espanyol i que millor manera de fer-ho en el 140.6INN.

Mitjana distància Carretera 140.6INN serà ´Prova Rànquing FETRI´ 2023

La federació espanyola de triatló ha concedit en la primera edició del Road Half Distance serà ´Prova Rànquing FETRI de Triatló 2023´. TradeINN International Triathlon 140.INN juntament amb la FETRI han fet un pas cap endavant a l´hora d´impulsar aquest esdeveniment que està sent un referent a nivell estatal i europeu. El triatleta podrà gaudir d´una prova rànquing FETRI de TradeINN International Triathlon 140.INN.

Gravel Half i Olympic Distance 140.6INN seran CTOS d´Espanya de Triatló Gravel 2023

Tradeinn International Triathlon al costat de la federació espanyola de triatló realitzaran la primera edició del Gravel Triatló MD i Olímpica 2023 en aquest festival de triatló del 140.6INN. El triatleta per primera vegada podrà disputar un Campionat d´Espanya de triatló Gravel a nivell estatal i europeu. 140.6INN ha volgut innovar i donar un major espectacle al triatleta oferint-li aquesta modalitat en dues distàncies , a de més poder proclamar-se campió d´Espanya de Gravel triatló.