3 Campionats d´Espanya i 1 Copa de Espanya 2023

logo 140.6inn
mig_header
Fetri

Road Full Distance International Triathlon 140.6INN és el Campionat d´Espanya de LD 2023

La Federació Espanyola de Triatló ha decidit atorgar per 3r any consecutiu a TradeINN International Triathlon la seu del Campionat d´Espanya de Triatló de Llarga Distància 2023. Des del seu llançament al juliol 2021, la prova es va donar a conèixer ràpidament a tot el món pel seu entorn idíl·lic, l´espectacularitat dels recorreguts, els premis econòmics i la confiança en estar organitzada per una empresa com és Tradeinn, venedor de les millors marques esportives del món. En l´edició 2022 es va consolidar en el calendari, afermant la seva posició com un dels millors llarga distància nacionals i europeus. El triatleta podrà participar en el Campionat d´Espanya on tindrà l´oportunitat de proclamar-se Campió d´Espanya d´Elit o en el seu Grup d´Edat respectivament, els participants podran mesurar-se abans els millors triatletes de l´àmbit espanyol i que millor manera de fer-ho en el 140.6INN.

Road Half Distance International Triathlon 140.6INN és la Copa d´Espanya 2023

La federació espanyola de triatló ha concedit en la primera edició del Road Half Distance la Copa d´Espanya de Triatló 2023. International Triathlon 140.INN juntament amb la federació espanyola han fet un pas cap endavant a l´hora d´impulsar aquest esdeveniment que està sent un referent a nivell estatal i europeu. El triatleta podrà gaudir de la primera Copa d´Espanya del International Triathlon 140.INN, que entra directament en el circuit de la MD, a més podrà incrementar la seva puntuació en aquest increïble esdeveniment, això li servirà per a escalar posicions en el rànquing espanyol i poder somiar amb ser el campió del circuit.

Gravel Half i Olympic Distance International Triathlon 140.6INN són Campionats d´Espanya de Triatló Gravel

Tradeinn International Triathlon al costat de la federació espanyola de triatló realitzaran la primera edició del Gravel Triatló MD i Olímpica 2023 en aquest festival de triatló del 140.6INN. El triatleta per primera vegada podrà disputar un Campionat d´Espanya de triatló Gravel a nivell estatal i europeu. 140.6INN ha volgut innovar i donar un major espectacle al triatleta oferint-li aquesta modalitat en dues distàncies , a de més poder proclamar-se campió d´Espanya de Gravel triatló.

inscripcionsLes inscripcions del Campionat d´Espanya funcionaran segons el següent procediment:

Elit: Es validaran a partir de l´dia 1 de gener de 2023, i la participació estarà subjecte a les bases reguladores per a les competicions federades oficials d´àmbit estatal, que han de ser aprovades per la Comissió Delegada de la FETRI, abans que finalitzi l´any 2022. Inscripcions realitzades fins a aquesta data a la tarifa PRO, no es consideraran vàlides per al Campionat d´Espanya.

Grups d´Edat i paratriatló: Les inscripcions es troben obertes i estaran subjectes a un segon procés de validació de llicències per part de la FETRI, que es realitzarà a partir de el 1 de gener de 2023