Tradeinn International Triathlon 140.6INN

Campionat d´Espanya LD

Fetri
mig_header

Tradeinn International Triathlon serà Campionat d´Espanya de Llarga Distància

Fetri

La Federació Espanyola de Triatló ha decidit atorgar a Tradeinn International Triathlon la seu del Campionat d´Espanya de Triatló de Llarga Distància 2022.

Des del seu llançament al juliol, la prova es va donar a conèixer ràpidament a tot el món pel seu entorn idíl·lic, l´espectacularitat dels recorreguts, els premis econòmics i la confiança que atorga estar organitzada per una empresa com és Tradeinn, venedor de les millors marques esportives de l´món.

En només 3 mesos i immersos en una situació molt complicada a nivell d´esdeveniments esportius a causa de la incertesa que genera la pandèmia de l´Covid-19, 140.6INN ja supera els 700 inscrits de 20 països diferents en la seva primera edició .

Sens dubte el preu assequible de la inscripció, l´entorn dels recorreguts i la internacionalitat de l´esdeveniment convencen triatletes de tot el món a participar en la prova.

Per tot això, a les poques setmanes de la publicació de l´esdeveniment, la Federació Espanyola de Triatló va veure que la cursa tenia tot el necessari per ser un referent a nivell mundial i van voler unir-se a el projecte amb la proposta de ser Campionat d´Espanya de Triatló de Llarga Distància en 2022 .

Ser Campionat d´Espanya en una primera edició d´una prova és una cosa pràcticament inèdit i que demostra el valor, la qualitat i la projecció de la prova. Sens dubte es tracta d´una notícia importantíssima en la curta història de 140.6INN que posiciona l´esdeveniment com a prova de primer nivell mundial tant en l´àmbit esportiu com institucional .

Aquesta assignació suposa també un impacte molt positiu a nivell turístic a la província tant a nivell de participació com de repercussió mediàtica a l´tenir en la prova als millors triatletes nacionals.

És sens dubte un salt enorme de prestigi a la prova i un primer pas cap al seu ambiciós objectiu de convertir-se en el millor triatló de llarga distància d´Europa .

inscripcionsLes inscripcions del Campionat d´Espanya funcionaran segons el següent procediment:

Elit: Es validaran a partir de l´dia 2 de gener de 2022, i la participació estarà subjecte a les bases reguladores per a les competicions federades oficials d´àmbit estatal, que han de ser aprovades per la Comissió Delegada de la FETRI, abans que finalitzi l´any 2020. Inscripcions realitzades fins a aquesta data a la tarifa PRO, no es consideraran vàlides per al Campionat d´Espanya.

Grups d´Edat i paratriatló: Les inscripcions es troben obertes i estaran subjectes a un segon procés de validació de llicències per part de la FETRI, que es realitzarà a partir de el 2 de gener de 2022

Inscripcions i informació Grups d´Edat i paratriatló

Tradeinn, ofereix la possibilitat de bonificació d´inscripcions a l´preu de 149,95 € per a clubs que inscriguin a 10 esportistes o més en Grups d´Edat i paratriatló, fins al 31 de desembre de 2020. Per a això s´ha de contactar amb inscripciones@triatlon.org, per canalitzar aquestes peticions.