PTO
mig_header

La Professional Triathletes Organisation ha escollit el Tradeinn International Triathlon - 140.6INN per formar part del seu ranking mundial.

PTO

L’Organització Professional Triathletes ha escollit el 140.6INN Tradeinn International Triathlon per formar part del seu rànquing mundial. €, així com suport mediàtic i de màrqueting per presentar l’esdeveniment i els seus atletes al públic esportiu. Els triatletes professionals de l’OTP també podran sumar punts a la classificació de la Collins Cup, a més de tenir l’oportunitat de guanyar un Captain’s Pick gràcies a la seva participació a la 140.6INN.

Charles Adamo, CEO de PTO, va comentar: ´Estem molt agraïts de trobar oportunitats per donar suport a les curses locals i regionals, a les nostres federacions nacionals i a la nostra comunitat de triatló. El compromís de FETRI, que és capaç d´organitzar esdeveniments en aquestes dificultats vegades, ha estat la clau del nomenament de la participació de la presa de força a l´esdeveniment, ja que el seu compromís i esforç dóna als nostres professionals de la presa de força a Europa l´oportunitat de competir i guanyar punts per classificar-se a la Copa Collins ´

Jorge Garcia, FETRI El director de l´esdeveniment va dir: “És un privilegi poder acollir aquest esdeveniment en els temps que vivim. El nostre equip ha treballat molt per proporcionar als atletes l’oportunitat de competir amb seguretat. Serà fantàstic veure professionals i atletes aficionats reunits en una fantàstica cursa. Estem encantats de donar la benvinguda als professionals de la presa de força a la cursa i agrair-los el seu suport ´. David Martin Gaya, CEO i fundador de TRADEINN Retails Services SL, també va comentar que´ la incorporació de la presa de força al Triatló Internacional Tradeinn és un valor afegit a esdeveniment que, en la seva primera edició, s´està convertint ràpidament en un referent internacional. Estem segurs que la presa de força aportarà encara més internacionalitat i prestigi al TRIATLÓ INTERNACIONAL TRADEINN - 140,6 INN.