logo 140.6inn
PTO
mig_header

La Professional Triathletes Organisation ha escollit el Tradeinn International Triathlon - 140.6INN per formar part del seu ranking mundial.

PTO

Un any més 140.6INN comptarà per al rànquing de la Professional Triathletes Organization.

Per tercer any consecutiu, Tradeinn International Triathlon serà prova puntuable del Rànquing de la PTO. En aquesta edició, seran les proves Full Distance i Half Distance (road) les que puntuaran com ´Bronze Event´.

Si bién el 140.6INN és un festival de triatló per a tots els esportistes, professionals i amateurs, des de Tradeinn valorem molt que els millors triatletes del món triïn les nostres proves i per això treballem per a oferir uns premis econòmics de primer nivell mundial. És gràcies a això que des de la primera edició de la prova hem estat sempre triats per la PTO per a ser part de les seves proves.

David Martín Gaya, CEO & Fundador de TRADEINN Retails Services SL, també va comentar que ´La incorporació de la PTO en Tradeinn International Triathlon és un valor afegit a un esdeveniment que en la seva tercera edició ja és una referència internacional. Estem segurs que la PTO aportarà encara més internacionalitat i prestigi al TRADEINN INTERNATIONAL TRIATHLON - 140.6INN.