La cursa -

Informació técnica

mig_header
icono_calendario

8 maig 2022

Una data ideal en plena primavera per gaudir dels paisatges florits de la provincia de Girona amb un clima idoni tant per competir com per fer-hi turisme.

icono_calendario

Qui

Esportistes de qualsevol nivell que vulguin enfrontarse a un repte majúscul i viure una experiencia inolvidable tant a nivell esportiu com personal.

icono_calendario

Atletes profesionals

Es repartiran 30.000€ en premis econòmics per els primers classificats tant en categoria femenina com masculina.

El recorregut

Per a veure el detall dels productes i serveis que hi ha en cada avituallament de la cursa, si us plau, passa per sobre del mapa.

Avituallaments i serveis

cerrar
icono avituallmiento liquido

Avituallament líquid per

icono avituallmiento liquido

Nutrisport Sport Iso 1020gr Lemon

Aigua

icono avituallmiento solido

Plàtans i taronjes

Assitència mèdica

Assitència mèdica

WC

WC

Servei mecanic

Servei mecanic

Trek Travel
Punt de públic

Punt de públic

Tancament

Tancament

Categories amateurs

El ´target´ majoritari d´un triatló és l´esportista amateur. És per això que hi haurà una classificació per a cada grup d´edat amb podi en la cerimònia de clausura per als tres primers classificats de cada categoria, sent premiat el primer classificat amb un cupó de 250 € per gastar en qualsevol botiga de Tradeinn. També seran premiats els paratriatletes.

18 anys -

24 anys

25 anys -

29 anys

30 anys -

34 anys

35 anys -

39 anys

40 anys -

44 anys

45 anys -

49 anys

50 anys -

54 anys

55 anys -

59 anys

60 anys -

64 anys

65 anys -

69 anys

70 anys -

74 anys

75 anys -

79 anys

Preguntes freqüents

¿Quan és la cursa? icono cerrar

Tradeinn International Triathlon - 140.6 INN se celebrarà el diumenge 8 de maig de 2022. És important tenir en compte que l´atleta haurà de procedir a la recollida de dorsals i check in entre divendres 6de maig i el dissabte 7 de maig.

On és la cursa? icono cerrar

Tradeinn International Triathlon - 140.6 INN se celebrarà a la locadlidad de Platja d´Aro, província de Girona. La sortida tindrà lloc a Platja Gran. L´arribada i la fira de l´corredor estaran situats al recinte Pavelló Municipal d´Esports.

¿Quines són les distancies? icono cerrar

3´8km de natació en aigües obertes.
180km de ciclisme en carretera.
42,2km de cursa a pèu

¿Quins són els temps de tall? icono cerrar

Natació: L´atleta haurà d´arribar a la T1 abans de les 2h des de l´inici de la cursa.
Ciclisme: L´atleta haurà d´arribar a la T2 abans de les 10h des de l´inici de la cursa.
Meta: l´atleta haurà d´arribar a meta abans de les 16h des de l´inici de la cursa.

Com em puc inscriure? icono cerrar

Es rebrà un correu de confirmació a cada participant inscrit correctament. En aquest correu es facilitarà un nombre d´inscripció que servirà de comprovant per a qualsevol gestió per part de l´inscrit.
Les inscripcions estan obertes a qualsevol persona. Aquestes hauran d´efectuar des de la web, omplint el formulari d´inscripció i efectuant el pagament amb targeta de crèdit o dèbit. No serà acceptada cap altra forma de pagament.
Per sol·licitar el reenviament de correu d´inscripció, s´haurà d´enviar un correu a 140.6inn@tradeinn.com

Es poden modificar les dades de la inscripció? icono cerrar

Sí, en aquest enllaç l´atleta podrà modificar les seves dades un cop inscrit.

Recogida de dorsals i check-in. icono cerrar

La recollida de dorsals tindrà lloc al Pavelló Municipal d´Esports els dies 6 de maig, entre les 10h i les 20h, i 7 de maig, entre les 10h i les 14h. Per recollir el dorsal, cada atleta haurà de presentar el seu DNI i signar el document de drets d´imatge i responsabilitat civil.
El check in tindrà lloc el dissabte 7 de maig entre les 10h i les 20h al Pavelló Municipal d´Esports de Platja d ´Aro. Per realitzar el check-in, cada atleta haurà de portar:
Dorsal.
Polsera acreditativa (es sentregarà a la motxilla de l´corredor).
Bicicleta amb els adhesius correctament col·locats. La bicicleta ha de complir els requisits indicats en el reglament (enllaç Reglament)
Casc amb els adhesius correctament col·locats.
Serà obligatori deixar la bicicleta a la T1 el dissabte 7 de maig. La resta de material necessari per a la prova, es podrà entrar o bé el propi dissabte al check in, o bé el diumenge 8 de maig de 5: 00h a 06:30. A partir d´aquesta hora quedarà totalment prohibit accedir a boxes.
Tant la recollida de dorsals com al check-in hauran de ser efectuats pel mateix atleta. En cap cas podrà efectuar-cap persona externa.
Cap acompanyant extern a la cursa podrà entrar a boxes a excepció dels atletes paralímpics en cas que la seva discapacitat requereixi d´ajuda.

Recollida anticipada: Per a aquells atletes que ho desitgin, els dorsals també es podran recollir de dilluns 22/05 a dijous 27/05 a Tradeinn Click & Collect (C / Pirineus 9, Celrà).

¿Es podrà realitzar l´escalfament a l´aigua abans de l´esdeveniment? icono cerrar

Hi haurà una zona habilitada per a l´escalfament de 6:00 a 6: 45h. Tots atletes hauran d´estar a la zona de sortida a les 6: 50h.

Avituallamients icono cerrar

Hi haurà 6 punts d´avituallament en el circuit ciclista i 2 punts d´avituallament per volta al circuit de carrera. Hi haurà 1 punt d´avituallament personal a cada circuit. Els punts d´avituallament i normativa dels mateixos estan indicats en el reglament.

Transferències i renuncies icono cerrar

El atleta podrá solicitar la cancelación de su participación enviando un correo electrónico a 140.6inn@tradeinn.com
En el apartado “transferencias y renuncias” se detallan las condiciones de devoluciones o transferencia a otra edición de la carrera.

Fotos icono cerrar

La cursa comptarà amb fotògrafs oficials durant els tres segments. Els participants podran comprar les fotografies un cop finalitzat l´esdeveniment.

Contacte icono cerrar

L´atleta podrà contactar amb l´organització omplint el formulari. Anar al formulari.

INSCRIU-TE!

199,99€

De 600 a 1200 inscrits

249,99€

Desde 1200 inscrits