3 Campionats d´Espanya i 1 Copa de Espanya 2023

logo 140.6inn

Qui som

quien

L´esdeveniment: 140.6INN

Tradeinn International Triathlon neix a mitjan 2020 com un ambiciós projecte amb un objectiu molt clar: Brindar l´oportunitat als més 7 milions de clients de Tradeinn de gaudir de fer el que més els agrada en el millor lloc del món per a això: La província de Girona i especialment la Costa Brava.

El potencial del 140.6inn va cridar ràpidament l´atenció dels triatletes de tot el món. Tant que en la primera edició, en un context de pandèmia, es van superar els 1000 inscrits comptant amb triatletes de primer nivell mundial. Tradeinn International Triathlon 2021 va ser el primer triatló de Llarga Distància que es va disputar a Europa des de 2019 i amb això aconseguim retornar als apassionats de la llarga distància allò que el Covid-19 els havia arrabassat.

Amb l´experiència de 2021 i la il·lusió renovada aconseguim per fi al maig de 2022 dur a terme un esdeveniment sense cap mena de restriccions, amb una fira de més de 30 estands, amb activitats durant tot el cap de setmana i amb 600 triatletes en la línia de sortida. 140.6inn 2022 va ser sens dubte la confirmació que Girona té un esdeveniment de primer nivell mundial.

Gràcies a l´èxit de les dues primeres edicions, Tradeinn International Triathlon continua creixent i apostant per ser un esdeveniment referent mundial: En 2023 tindrem 4 competicions!

Amb l´objectiu de poder arribar a més esportistes i donar encara més a conèixer el nostre privilegiat territori, afegim a l´esdeveniment la Mitjana distància i el Triatló de Gravel, que comptarà amb dues distàncies.

Platja d'aro

L´entorn: Girona

La província de Girona, on entrenen i viuen els millors triatletes professionals del món, és l´entorn ideal per a la pràctica de qualsevol esport outdoor. Les seves tranquil·les i variades carreteres, els seus paisatges, els seus infinits camins per a practicar running o senderisme i les calmades aigües del mediterrani us esperen per a acollir-vos en el vostre repte.

Nosaltres: Tradeinn

Tradeinn és l´ecommerce internacional especialista en esport que compta amb les millors marques del món. Sent sens dubte el portal referent per als amants del triatló. La nostra ubicació a la província de Girona, les nostres capacitats logístiques i la nostra passió per l´esport ens van animar a aventurar-nos en aquest projecte sense precedents.

Us esperem a tod@s els dies 13 i 14 de maig en el qual serà un dels majors festivals de triatló d´Europa!

tradeinn