La cursa -

Qui som

mig_header

Benvinguts a el Triatló de llarga distància que vol convertir-se en el més important d´Europa.
Creiem que amb els recursos que disposem i l´entorn en què estem tenim l´oportunitat de fer història.

El nostre entorn

La provincia de Girona és un referent mundial en turisme esportiu, siguent la seva diversitat de paisatjes i carreteres emblemàtiques punts clau per a poder considerarse un ´paraís esportiu´

mig_header
mig_header

Recursos

Tradeinn compta amb una base de dades de 6M de clients actius, amb 20M de visites mensuals de mtijana siguent un 85% d´aquests usuaris internacionals. Això, juntament amb tenir les TOP MARQUES a nivell mundial, converteix a Tradeinn en un ecommerce referent internacional.

Oportunitat

Unint les característiques privilegiades del nostre entorn amb els recursos que pot aportar un ecommerce referent internacional com és Tradeinn, sorgeix la oportunitat de crear un esdeveniment únic en tot el món: Tradeinn International Triathlon 140.6 INN.

Una gran festa de l´esport mundial, el primer triatló de llarga distància de la província de Girona. Un repte majúscul i una experiencia única. Un esdeveniment global i referent amb l´ambiciós objectiu de reunir a 3000 triatletes.

Un esdeveniment sense ànim de lucre per així poder abaratir un 75€ el cost en comparació a altres esdeveniments de les mateixes característiques. Siguent així un esdeveniment assequible per a totes les butxaques.

Sense dubte, Tradeinn International Triathlon és un projecte més que ambiciós. No obstant, desde Tradeinn assumim aquest repte amb il·lusió i molta confiança en el projecte. Doncs sabem que, juntament amb la ajuda de les marques, tenim tots els mitjans necessaris per crear un esdeveniment que en un futur serà referència a nivell internacional.