quien

Qui som

L´esdeveniment: 140.6INN

Tradeinn International Triathlon neix a mitjans del 2020 com un ambiciós projecte i un objectiu molt clar: brindar l´oportunitat als més 7 milions de clients de Tradeinn de poder gaudir del que més els agrada al millor lloc del món: La província de Girona i especialment la Costa Brava.
Després de l´èxit de les dues primeres edicions i amb la continuació de la 3a edició amb el primer Multiesdeveniment a Carretera i Gravel de Triatló del món, amb un total de 4 proves i més de 1.400 participants.

Platja d'aro

L´entorn: Girona

La província de Girona, on entrenen i viuen els millors triatletes professionals del món, és l´entorn ideal per a la pràctica de qualsevol esport outdoor. Les seves tranquil·les i variades carreteres, els seus paisatges, els seus infinits camins per a practicar running o senderisme i les calmades aigües del mediterrani us esperen per a acollir-vos en el vostre repte.

Nosaltres: Tradeinn

Tradeinn és l´ecommerce internacional especialista en esport que compta amb les millors marques del món. Sent sens dubte el portal referent per als amants del triatló. La nostra ubicació a la província de Girona, les nostres capacitats logístiques i la nostra passió per l´esport ens van animar a aventurar-nos en aquest projecte sense precedents.