mig_header

140.6 INN Weekend

140.6 INN Weekend

Tradeinn International Triathlon - 140.6INN no és solament una competició esportiva. A Tradeinn volem que els nostres clients puguin gaudir d´un cap de setmana 100% esportiu, amb activitats durant els 3 dies de durada de l´esdeveniment i una gran fira on les millors marques del mon podrán oferir els seus productes TOP als participants de la cursa.

140.6INN Weekend començarà el divendres 24 de maig de 2024, on tindrà lloc la cerimonia d´inauguració de la cursa a la ´Pasta Party´ per tots els corredors i acompanyants en el Pavelló Municipal d’Esports de Platja d’Aro, centre neuràlgic de la prova.

A partir del divendres 24 de maig i fins el diumenge 26 de maig quan finalitzi la cursa, tindrà lloc la Fira del Corredor: Un gran esdeveniment on els esportistes tindran la oportunitat de conèixer de primera mà les novetats i productes estrella de les millors marques del món, aconsellats per experts de les pròpies marques i amb multitud d´activitats on podran testejar i gaudir en primera persona de tots aquests productes.

La Fira del Corredor tindrà lloc al recinte del Pavelló Municipal d´Esports de Platja d´Aro i els seus voltants. Estant situat a la zona de principal activitat turística de tal manera que els visitants podran gaudir de la Fira a l´una que de la gran oferta gastronòmica, cultural i d´oci d´un dels punts més emblemàtics de la Costa Brava.

L´horari de la fira del 140.6INN weekend serà de: Divendres 16h a 20h - Dissabte 10h a 20h - Domingo 10h a 20h.

Finish Line Party

Durant els dies de les carreres, dissabte 25 i diumenge 26 de maig , tindrà lloc la “Finish Line Party”. Un espai on tots els acompanyants i la resta de visitants podran animar als triatletes mentre gaudeixen d´un gran ambient festiu amb música en viu. La Finish Line Party dissabte 25 de maig tindrà començament a les 10h del matí (hora prevista de l´inici de l´arribada dels primers atletes de la mitjana marató) mentre que el diumenge 26 de maig tindrà començament a les 11h i comptarà amb servei de bar i DJ’s durant tota la tarda. En cada pas per volta dels atletes, el speaker anunciarà el seu nom per megafonia animant al públic al fet que els “empenyi” cap a aconseguir el seu objectiu. Gràcies a la Finish Line Party, l´arribada a meta de cada atleta serà un moment eufòric i únic a l´altura de la gesta que acaben d´aconseguir que els triatletes recordaran per a tota la vida.

Entrega de Premis i cerimònia de clausura

Dilluns 27 de maig tindrà lloc la cerimonia de clausura de Tradeinn International Triathlon. Un final de festa on els primers atletes de cada categoria seran premiats i es projectarà un video de la cursa perquè tots els finishers puguin reviure els grans moments viscuts el dia anterior. Tot alhora que gaudeixen d´un gran pica-pica per a recuperar forces.