icono app

Live Streaming

icono app

LIVE Tracking

La cursa -

140.6 INN Weekend

mig_header

140.6 INN Weekend

Tradeinn International Triathlon - 140.6INN no és solament una competició esportiva. A Tradeinn volem que els nostres clients puguin gaudir d´un cap de setmana 100% esportiu, amb activitats durant els 3 dies de durada de l´esdeveniment i una gran fira on les millors marques del mon podrán oferir els seus productes TOP als participants de la cursa.

140.6INN Weekend començarà el dijous 6 de maig de 2022, on tindrà lloc la cerimonia d´inauguració de la cursa a la ´Pasta Party´ per tots els corredors i acompañants en el Pavelló Municipal d’Esports de Platja d’Aro, centre neuràlgic de la prova.

A partir del divendres 6 de maig i fins el diumenge 8 de maig quan finalitzi la cursa, tindrà lloc la Fira de l´Corredor: Un gran esdeveniment on els esportistes tindran la oportunitat de conèixer de primera mà les novetats i productes estrella de les millors marques del món, aconsellats per experts de les pròpies marques i amb multitud d´activitats on podran testejar i gaudir en primera persona de tots aquests productes.

La Fira del Corredor tindrà lloc al recinte del Pavelló Municipal d´Esports de Platja d´Aro i els seus voltants. Estant situat a la zona de principal activitat turística de tal manera que els visitants podran gaudir de la Fira a l´una que de la gran oferta gastronòmica, cultural i d´oci d´un dels punts més emblemàtics de la Costa Brava.

Finish Line Party

Durant el dia de la cursa, diumenge 8 de maig, tindrà lloc la ´Finish Line Party´. Un espai on tots els acompañanants i la resta de visitants podran animar als triatletes mentre gaudeixen d´un gran ambien festiu amb música en viu.

La Finish Line Party començarà a les 13h (hora prevista d´arribada dels primers atletes a la marató) i contarà amb servei de bar i DJ´s durant tota la tarda. A cada pas per volta dels atletes, el speaker anunciarà el seu nom per megafonia animant al públic a que els ajudi a aconseguir el seu objetviu.

Gràcies a la Finish Line Party, l´arribada a meta de cada atleta serà un moment eufòric i únic a l´altura de la gesta que aconseguiràn els triatletes, els quals ho recordaran de per vida.

Entrega de Premis i cerimònia de clausura

Dilluns 9 de maig tindrà lloc la cerimonia de clausura de Tradeinn International Triathlon. Un final de festa on els primers atletes de cada categoria seran premiats i es projectarà un video de la cursa perquè tots els finishers puguin reviure els grans moments viscuts el dia anterior. Tot alhora de que gaudeixen d´un gran esmorzar per recuperar forçes.